Over MediaWeisz

Hi! Mijn naam is Eileen Weisz, ik ben het gezicht achter MediaWeisz. Ik ben afgestudeerd op International Media and Entertainment Management in 2019. Nadat ik was afgestudeerd merkte ik dat ik al snel dat ik mijn creatieve geest graag op de loop wilde laten gaan. In 2021 ben ik daarom vol trots MediaWeisz begonnen!

Ik voel enorm veel passie om ondernemers te helpen om het meeste te halen uit hun visuele marketing uitingen. Het werken met MediaWeisz is daardoor nét een beetje anders dan met andere content marketing bureaus. Ik vind het namelijk heerlijk om samen te sparren zodat ik jouw ideeën tot een hoger niveau kan tillen op beeld.

Met mijn marketingkennis zorg ik er voor dat de bedrijfsvideo’s en bedrijfsfoto’s die ik maak in lijn zijn met de huisstijl van jouw bedrijf. Daarnaast weet ik op welke online kanalen de doelgroep veelal actief is, zodat jij je video’s en foto’s optimaal in kunt zetten.

Geen idee is te gek. Heb jij ideeën waarvan je niet zeker weet of ik dit faciliteer? Vraag het me! Mocht ik jou niet kunnen helpen dan ken ik genoeg ondernemers die dat wel kunnen. Let’s connect!

%d bloggers liken dit: